in ,

Har du hund?

Jeg var på Rema 1000 nå på morgenen og kjøpte en pose hundemat, da en dame bak meg i køen spurte om jeg hadde hund. (Hvorfor skulle jeg ellers kjøpe hundemat, liksom?)
Så impulsivt sa jeg;
– Nei, jeg har ikke hund, jeg skal begynne på min Pedigree Diet igjen. Jeg burde kanskje ikke, ettersom jeg havnet på sykehuset forrige gang jeg prøvde! Men jeg gikk ned 25 kilo før jeg våknet på intensiven med masse slanger, nåler og næring intravenøst i begge armer. Jeg fortalte at det var egentlig en perfekt kost og alt du trenger å gjøre er å fylle opp lommene med hundemat og helt enkelt spise en eller to hver gang du kjenner deg sulten. Maten er næringsrik, så det fungerer bra, så jeg har tenkt å prøve igjen. (Nå må jeg nevne at på dette tidspunkt lyttet ALLE i køen lattermildt til min historie…)
Skrekkslagen spurte hun om jeg hadde havnet på intensiven, fordi jeg hadde blitt forgiftet av hundematen?
– Nei, sa jeg. Jeg gikk ned fra fortauskanten for å lukte en puddel i rompa og ble påkjørt av en bil. Jeg trodde karen bak henne skulle få hjerteinfarkt – han lo så han skreik!!
Tenk over hva du spør meg om og vær forberedt på mitt svar. Jeg har all den tid jeg trenger til å tenke ut skrullete ting å svare.

Facebook kommentarer

Hva synes du?

I gullsmedbutikken

Maleren