in

Bobla og Jaguaren

Det var engang en mann som hadde fått motorstopp, med den gamle bobla si på motorveien. Mannen begynte å stoppe biler slik at han kunne bli tauet til nærmeste verksted. En flott Jaguar stoppet, og ut hoppet en ung jypling. Jo da han kunne da taue den stakkars sjåføren til nærmeste verksted han. Men det eneste problemet var at de hadde ikke noe annet tau enn en tykk fiske-sen. Men den var jo sterk nok til å taue en Boble! Så kjørte de da. Jaguaren først, og Bobla etter.
Men så var det jo det at jyplingen likte høy musikk og høy fart, så han satte opp stereoanlegget på full guffe, og etter en liten stund hadde han glemt at han tauet bobla!Så han satte opp farten, og snart var den oppe i 240. Og Bobla holdt jo selvfølgelig samme farten. Mannen i Bobla ble jo mer og mer nervøs, og la seg på hornet samtidig som han hang ut av vinduet å ropte og skrek. Men jyplingen i Jaguaren hørte jo selvfølgelig ikke det.
Omsider så passerte de en bensin stasjon i vill fart, og mannen i Bobla skrek om mulig enda høyere for å få Jaguaren til å stoppe. Men jyplingen hørte fortsatt ikke! Kalle som jobbet på bensinstasjonen så jo dette og kastet seg over telefonen og ringte til kameraten sin som jobbet på en bensinstasjon lenger oppe i veien.
– Du Jokke, dette må du se! Det kommer en Jaguar i over 200 forbi dere snart!
– Oj, det må jeg se! Det er jo ikke så ofte man ser en Jaguar! svarte Jokke.
– Nei, men det er ikke det verste, det kommer en boble bak, og han tuter og hoier og skal forbi!

Facebook kommentarer

Hva synes du?

Jon

Klagende leieboer